Tygvaruhuset

tygvaruhuset
Tygvaruhuset

Tyger, garn och olika typer av textil … Det är mycket nödvändigt för självtillverkad mode och klädproduktion. Och då behövs tygvaruhuset.

Tygeronline är adressen till alla som gör kläder, från hobby till professionella designers och företag. Varje vecka lägger vi till nya tyger och tillbehör till vår webbshop, så du kan hitta allt du behöver. Från band och nålar till trådar och blixtlås. Och naturligtvis de vackraste tygerna till låga priser. Det är anledningen till att även tygbutiker från Nederländerna och utomlands gör sina inköp hos oss.  

Från nålen till tråden

  Vi erbjuder ett enormt sortiment av textilier. Bara för att nämna några: svettväv, jerseyväv, bomullsjacka, vävnader för barn och stickade manchetter. Oavsett om du letar efter vanliga tyger eller de vackraste mönstren, kan du i vår samling hitta allt från klassiskt ginghampläterat bomull till hård och robust jute.

Tygvaruhuset billiga priser

Bortsett från vår omfattade samling, som består av mer än 10 000 vackra tyger och textilie, är tygeronline annorlunda än resten på grund av våra låga priser. För många kunder är våra värdepaket extra tilltalande. Dessa inkluderar överraskande tyger som valts ut utav oss. De är till exempel perfekta för kläddesigners när man sammanställer en samling.

Bästa tygerna online

Du kan beställa kuponger och bitar av tyg från så lite som 50 centimeter med oss. Om du behöver mer än 6 meter, hjälper vår grossistavdelning dig. Och det här med en bra rabatt. Letar du efter det perfekta mönstret, ett speciellt tyg eller färgstarka paljetter? Du kan sluta söka och hitta allt i vår butik.

Tillförlitlighet, snabb leverans och flexibilitet utgör grunden för vårt arbete. Vi inser att köpa tyger online kan vara svårt, för att du inte kan känna och se på tyget på nära håll. Tveka inte att lägga till tygprover till din beställning och även följa oss på sociala medier.3

Gå till våran webbshop och se om vi kan inspirera dig!